Samarbejder

Atleter / Brand Ambassadører
Kommer snart!
Forhandlere
Kommer snart!
Juridisk Cykelklub
Vi hos Shadespace er glade for vores samarbejde med en lokal cykelklub, hvor vi sponsorerede en cykeltur og gav et par solbriller væk i en konkurrence. Klubben, som har 20 faste medlemmer og over 500 følgere på Facebook, skabte en fantastisk dag fyldt med energi og fællesskab. Hvis du har en cykel- eller løbeklub, er du velkommen til at kontakte os for et lignende samarbejde og få adgang til gode rabataftaler. Vi ser frem til flere spændende events og samarbejder i fremtiden!
Chateu Motel
Link til deres hjemmeside: https://www.chateaumotel.dk/ Vi afholdte et brag af en fest og lancerede vores første Pop-Up-Shop på Chateau Motel d. 5 Maj 2023. Temaet var: Cover Your Eyes - En kæmpe succes! 
Dansebar
Link til deres hjemmeside:https://dansebarroskilde.dk/Vi gav Dansebar en overhaling i 2022 da vi gav en masse briller ud til dem der købte bord på klubben. 
Naturlig Atlet
Link til deres hjemmeside: https://naturligatlet.dk/ Fredag d. 31/3 udgav vi vores solbriller i samarbejde med Naturlig Atlet. Da de havde været live i 5 minutter, havde vi modtaget de første 52 ordre, og var udsolgt efter blot 10 timer. Det...
Totally 2023
Link til Totally: https://www.sunweb.dk/skiferie Vi gav Sunweb, også kaldet Totally Snow, der rejste til bl.a. Val Thorens, Avoriaz, Val Disere og Alpe Dhuez en masse briller med, som de kunne give ud i konkurrencer og gøre deres gæster glade!