Samarbejder

Juridisk Cykelklub
Vi hos Shadespace er glade for vores samarbejde med en lokal cykelklub, hvor vi sponsorerede en cykeltur og gav et par solbriller væk i en konkurrence. Klubben, som har 20 faste medlemmer og over 500 følgere på Facebook, skabte en fantastisk dag fyldt med energi og fællesskab. Hvis du har en cykel- eller løbeklub, er du velkommen til at kontakte os for et lignende samarbejde og få adgang til gode rabataftaler. Vi ser frem til flere spændende events og samarbejder i fremtiden!
Chateu Motel
Link til deres hjemmeside: https://www.chateaumotel.dk/ Vi afholdte et brag af en fest og lancerede vores første Pop-Up-Shop på Chateau Motel d. 5 Maj 2023. Temaet var: Cover Your Eyes - En kæmpe succes! 
Dansebar
Link til deres hjemmeside:https://dansebarroskilde.dk/Vi gav Dansebar en overhaling i 2022 da vi gav en masse briller ud til dem der købte bord på klubben. 
Naturlig Atlet
Link til deres hjemmeside: https://naturligatlet.dk/ Fredag d. 31/3 udgav vi vores solbriller i samarbejde med Naturlig Atlet. Da de havde været live i 5 minutter, havde vi modtaget de første 52 ordre, og var udsolgt efter blot 10 timer. Det...
Totally 2023
Link til Totally: https://www.sunweb.dk/skiferie Vi gav Sunweb, også kaldet Totally Snow, der rejste til bl.a. Val Thorens, Avoriaz, Val Disere og Alpe Dhuez en masse briller med, som de kunne give ud i konkurrencer og gøre deres gæster glade!